Київська обл., м.Буча,
вул. Воїнiв Iнтернацiоналiстiв 16а, офіс №108
Контактний телефон: (066) 425-81-09
(Мапа Проїзду та Робочий Графік)

Ляльки Май Літл Поні - Дівчата Еквестріі (Equestria Girls)

Ляльки Дівчата Еквестріі (Equestria Girls) створюються компанією Hasbro за мотивами однойменного мультфільму "Дівчата Еквестріі" студії Hasbro Studios. Сюжет мультфільму заснований на мультсеріалі «Дружба - це диво», проте основні персонажі, є поні, які фігурують тут в якості старшокласників звичайної людської школи. Кожна лялька схожа на свого поні-прототип.

Дівчата Еквестріі - це ляльки, зріст яких становить 22.5 см, з довгим волоссям, з рухливими руками й ногами. У комплекті з ними йде безліч стильних аксесуарів. Американський виробник іграшок Hasbro випустив лінію дивних і чарівних ляльок Equestria Girls, яких так давно чекали шанувальники маленьких поні, в різних серіях: базова; рок-зірка; з аксесуарами; колекційна; з гітарою, Задзеркалля, Райдужний рок (Rainbow Rocks); Стильні зачіски (Rocking Hairstyle).

Серія базових ляльок «Дівчата Еквестріі» знайомить нас з основними персонажами. В оформленні лялечок використовуються ті ж кольори, що становлять основні колірні поєднання героїв-поні. Їх волосся такого ж кольору, як і гриви конячок. Кьюті-марка (відмітна мітка) поні у лялечок присутня як провідний мотив в декорі одягу і часто як прикраса особи. Волосся у ляльок Equestria Girls дуже довгі, пишні, блискучі, гарних яскравих кольорів. В упаковках з ляльками йдуть гребінці, колекційні картки з портретами персонажів. Серед аксесуарів часто є додаткові прикраси для волосся, знімні крильця, головні убори (тіари, кепки, обідки), змінні комплекти одягу та взуття, аркуші з наклейками, міні-плакати, кольорові пасма волосся, які можна пристібати не тільки до волосся ляльки, але й до своєї зачісці.

Нова серія ляльок «Дівчат Еквестріі» під назвою «Райдужний рок (Rainbow Rocks)» присвячена другій частині мультфільму. У ньому маленькі поні у світі людей організовують власну рок-групу. Тому всі ляльки з цієї серії мають оформлення в стилі «рок», відповідні до цього стилю вбрання та аксесуари. Серед них є ляльки з озвученням, з цікавими доповненнями (наприклад, взуття деяких лялечок можна використовувати як штампи-печатки) і, звичайно ж, з музичними інструментами - гітарами, ударними установками, мікрофонами й т.д.

Дуже цікаві набори від Hasbro, в які входить і лялька, й фігурка поні. Це подвійне задоволення від однієї іграшки, адже можна грати з персонажем і у вигляді конячки, і у вигляді дівчинки. Як і для поні, для ляльок Equestria Girls теж випускаються набори з машинками й різними ігровими предметами.

Пропонуємо до продажу наступних героїнь Еквестріі в різних серіях випуску. Всіх ціх ляльок можна купити в нашому інтернет-магазині Крудс, оформивши замовлення на сайті або зателефонувавши за телефоном, вказаним в контактах!

Лялька Твайлайт Спаркл (Twilight Sparkle) або Сутінкова Іскорка

Іскорка з'являється як головний герой екранізації My Little Pony: Дівчата з Еквестрії. Як головна вокалістка музичного колективу "The Rainbooms", вона прагне задати всім загальний ритм, щоб у школі Кантерлот запанувала гармонія.

Серед інших персонажів фільму Іскорка відрізняється розумом і начитаністю. Часто виступає організатором, а поблизу від Сутінкової Іскорки завжди мешкає маленький дракончик на ім'я Спайк, який їй допомагає. Вона відповідально підходить до вирішення важливих завдань і завжди приходить на допомогу жителям чарівного світу!

Лялька Епплджек (Applejack)

У Епплджек точно такий самий характер й зовнішні риси, як у бешкетниці поні. Обожнює пригоди і завжди готова взяти в них активну участь. Епплджек носить ковбойські чоботи і капелюх. Вона грає на акустичній гітарі в своєму власному цікавому стилі. Це практична і бездоганно чесна дівчинка з ферми, безтурботна й незабутня учасниця гурту "The Rainbooms". Епплджек - сама віддана подруга з всіх дівчат з Еквестріі.

Лялька Флаттершай (Fluttershy)

У всій Середній школі Кантерлота не знайдете більш доброї душі ніж Флаттершай. Вона завжди готова допомогти другові в біді, особливо волохатим вихованцям, яких вона ховає у себе в шкільному ящику або в рюкзаку. Мила, ніжна і відверта Флаттершай готова на все заради своїх друзів. В "The Rainbooms" вона грає на бубні. Коли потрібно, вона здатна перемогти свій страх сцени й розворушити глядачів.

Лялька Пінкі Пай (Pinkie Pie)

Пінкі Пай завжди готова пожартувати і розсміятися. Вона іскриться енергією, роблячи групу "The Rainbooms" ще яскравіше. Як барабанщиця групи, вона задає жвавий темп і піднімає всім настрій своїм незвичайним стилем. Особистість вільної духом Пінкі Пай така ж велика як і її серце і така ж гучна як її сміх. Вона обожнює весело проводити час і тому вона ідеальний організатор всіх вечірок в школі Кантерлота. Пінкі завжди з посмішкою на обличчі і з магією дружби в серці.

Лялька Рарити (Rarity)

У Раріті справжня пристрасть до моди. Її щедра натура і любов до красивих речей зробили її улюбленицею всієї школи Кантерлот. І коли вона не придумує дизайн нарядів або не вдосконалюються свій вигляд, вона стежить за тим, щоб її друзі носили найпрекрасніші вбрання. Вона завжди готова допомогти другові в біді, і зробить все, щоб вони виглядали чудово. Хоча в групі Раріті грає на клавішних, її справжнє бажання - одягати "The Rainbooms" за останньою модою. Використовуючи свої неймовірні творчі здібності, вона розробляє привабливі образи для всіх учасниць групи.

Лялька Рейнбоу Деш (Rainbow Dash) або Веселка

Найсміливішу Рейнбоу Деш іноді називають Веселкою Деш,  адже її відмінною міткою є райдужна блискавка. Веселка справжня спортивна супер зірка школи Кантерлот. Вона дуже впевнена в собі, і є капітаном майже всіх шкільних команд. Але крім всяких перемог Веселку Деш виділяє абсолютна вірність її друзям. У будь-якій важкій ситуації, коли кругом небезпека, Рейнбоу незмінно приходить на допомогу, доводячи знову і знову, що вона справжній герой!

Граючи на бас-гітарі, вона завжди додає щось особливе, заряджаючи глядачів своїм видатним виступом. Але найголовніша і всепоглинаюча пристрасть Райдуги Деш - польоти! І чим швидше, тим краще.

Лялька Сансет Шиммер (Sunset Shimmer)

У школі Кантерлот немає більшого задираки і маніпулятора ніж Сансет Шиммер. Хоче щоб все навколо було за її бажанням. У минулому вона зробила багато помилок, але тепер вона хоче довести всім, що їй можна довіряти. Сансет Шиммер прагне стати вірною і доброю подругою і робить все для блага групи "The Rainbooms".

Лялька Тріксі Луламун (Trixie Lulamoon)

З'являється і зникає в хмарці диму Тріксі Луламун - це починаюча фокусніца, яка ніколи не перестає дивувати. У Тріксі є незвичайна гітара з двома грифами, на якій вона віртуозно може виконувати запальні пісні! Як гітаристка групи, вона сподівається виконати свій кращий фокус і виграти змагання. Мрійлива, експресивна, творча особистість, романтична мандрівниця, покликана сіяти захоплення у середовищі, Тріксі обожнює робити шоу, на якому вона може поділитися своєю чарівною магією.

​​Лялька Вініл Скретч (Vinyl Scratch) або Діджей Пон (​DJ Pon-3)

Всі знають Вініл Скретч під псевдонімом Діджей Пон. Її відзнаку - нота чорного кольору (дві восьмі). Вона виступає на всіх вечірках, які так люблять героїні серіалу Дружба-це диво й мультфільму Еквестрія герлс, а також працює в клубах, заряджаючи танцпол своєю заводний музикою. Завжди крута Діджей Поні-3 крутить у школі Кантерлот хіти, які всі обожнюють. Коли Діджей Пон-3 їде у своєму суперкруті авто з відкидним верхом, надівши свої фірмові окуляри, вона привертає увагу у всіх оточуючих.

Лялька Адажио Даззл (Adagio Dazzle) або Адежи Деззлі

Адажио Даззл - ідеальний вокаліст! Її відзнаку - скрипковий ключ і жовтий діамант. Володіючи захоплюючим стилем та індивідуальним голосом, Адажио Даззл прийшла в школу Кантерлот, щоб підкорити всіх. Не дивно, що її подруги, учасники групи "The Dazzlings", яка конкурує з групою головних героїнь - "The Rainbooms", в усьому її слухаються, адже Адажио є мозковим центром їх групи. Хитра, наполеглива й чарівна - в цьому вся Адажио.

Ляльки Арія Блейз і Соната Даск (Aria Blaze and Sonata Dusk)

Арія Блейз - енергійна і зухвала дівчина, яка ніколи не боїться висловити свою думку. Але коли вона виходить на сцену, всі чують тільки її чарівний голос. У мікрофона вона творить чудеса, допомагаючи групі "The Dazzlings" виправдати своє ім'я. А ексцентричний підхід своєрідної і непередбачуваної Сонати Даск, додає групі особливу іскорку. Саната заворожує слухачів своїм чарівним голосом, і додає гучності своїми витівками.

​Лялька Селестія (Celestia)

Лялька Луна обо Місяць (Luna)

У світі людей Селестія є директором школи Кантерлота, а її сестра Луна - заступником директора. Всього один крок між світами My Little Pony і Equestria Girls, де все змінюється, але справжня дружба залишається! Як і в Еквестріі, у світі людей Селестія постає нам також мудрою, чесною, справедливою і доброю. Впоратись з усіма справами в школі допомагає вкрай відповідальна помічниця Місяць. Ці дві героїні Селестія і Луна з мультфільму "Дівчата Еквестріі" увійшли в ексклюзивну серію ляльок "Задзеркалля" - Rainbow Rocks і представлені в образах рок-зірок. У комплекті багато аксесуарів: додатковий комплект одягу та взуття, гітара і стійка з мікрофоном.

Лялька Зекора (Zecora)

Спокійна, доброзичлива Зекора, не зовсім звичайна поні, а «зебра», також перетворилася на дівчину Еквестріі. Цей персонаж володіє містичними здібностями, знає ряд заклинань, які ніхто не знає і багато її побоюються. На голові у неї приголомшлива зачіска: волосся чорного кольору з фіолетовими пасмами покладені в високий ірокез. Тіло прикрашено смужками, як у зебри. Її наряд в рокерском стилі - чорна шкіряна куртка, стильна сукня з фіолетовою спідницею.

Лялька Мейн-ІАК Мейх'ю або Сумазгрівая (Ексклюзив) (Mane-iac Mayhem)

Мейн-ІАК Мейх'ю - це негативна супер-героїня, яка з'являється в мультфільмі про маленьких поні. У цій конячки була «оскаженіла» ожила грива, яка використовувалася Мейн-ІАК як зброю у злісних цілях. Якби ця героїня з'явилася в мультику «Дівчата Еквестріі», то вона, звичайно ж, прийняла б людську подобу. Саме образ Мейн-ІАК був взятий за основу цієї колекційної і ексклюзивної ляльки Mane-iac Mayhem Equestria Girls. У ляльки дуже довге зелене волосся, які скручені в подобу щупалець. Шкіра ляльки фіолетового перламутрового кольору, очі дуже великі і виразні, райдужка красноо-зелена. Дивовижне плаття ляльки фіолетового кольору має дуже пишний поділ з фіолетових і чорних сіткових клаптиків, прикрашених блискітками. Руки ляльки обвивають масивні золоті браслети. Такий же золотий декор присутній на чобітках.

Фото Фініш, Віолет Блур и Піксель Пізаз - Набір ляльок Дівчата Еквестрії (Photo Finish, Violet Blurr, Pixel Pizzar)

Ексклюзивний набір з 3-х ляльок «Дівчата Еквестріі» включає наймодніших мешканок чарівної країни поні: поні-дизайнер й фотомодель Фото Фініш та її подруги - Вайолет Блур й Піксель Піццаз. Красуні мають свій унікальний стиль. Фото Фініш з біло-фіолетовим волоссям, вона не розлучається з улюбленим аксесуаром - стильними окулярами. У неї дуже імпозантний стиль, який був натхненний знаменитої поп-співачкою Леді Гагою.

Фото Фініш подорожує в оточенні своїх асистенток Віолет Блур й Піксель Пізаз, які безмовно і беззаперечно виконують будь-яку її вказівку. Піксель одягнена в класичний жакет і коротку смугасту спідницю, а на Вайолет можна побачити жовту кофту, бузкову пишну й коротку спідницю та аксесуари з безліччю шипів і ланцюжків.

Ляльки Світі Белль, Скуталу, Епплблум

Шукачі відмінних знаків (Cutie Mark Crusaders) Еппл Блум (Apple Bloom) - молодша сестра Епплджек, ще не отримала свою мітку стають друзями з Скуталу й Крихтою Белль (Sweetie Belle) - молодша сестра Раріті. Вони і об'єднуються в команду "Шукачі відзнак".

Нові Дівчата Еквестрії серія Rainbow Rocks:

Лялька Роузлак (Roseluck)

Лялька Ліра Хартcтрингс (Lyra Heartstrings)